© 2015 Airport Maintenance Services BV

AMS AIRPORT MAINTENANCE SERVICES BV

Nieuws
Ondersteuning bij integriteitsonderzoeken Airport Maintenance Services BV is al jaren specialist in camerasystemen, intelligente opslag van gerelateerde data. Dit komt mede voort uit onze jarenlange ervaring in de meest critische en vertrouwelijke omgevingen. Mede door onze bewezen onafhankelijkheid en ervaring heeft AMS BV een bijzondere meerjarenopdracht ontvangen voor levering van middelen, ondersteuning bij CCTV observaties en video- content analyses. Hiervoor worden speciale door AMS BV ontwikkelde middelen en technieken toegepast, bijvoorbeeld in de gemeente Haarlem.
AMS ontwikkeling energie alternatieven AMS is nu betrokken bij projecten gericht op de ontwikkeling van alternatieve energievormen, energieoverdracht en buffering van energie op alternatieve wijze. In later stadium informeren wij u nader over deze bijzondere ontwikkelingen..
AMS BV bedrijfspand voorzien van zonnepanelen Sinds enkele maanden is het bedrijfspand van AMS BV, waar meerdere bedrijven zijn gevestigd, aangepast inzake energiegebruik en opwekking. Door middel van maatregelen welke het energieverbruik verlagen en de installatie van 345 zonnepanelen is er sprake van volledige dekking van het energieverbruik door eigen minder milieubelastende bronnen. In onze huisvestig is overigens ook geen gasaansluiting aanwezig.
Publicatie in blad VNV In de novembereditie van het blad “Op De Bok” van de Vereniging van Nederlandse Verkeersvliegers is een artikel over AMS BV verschenen. U kunt dit artikel lezen via internet op de site van vnv.nl onder publicaties, novembernummer.